pondělí 21. září 2020

Oznámení mimča rodině ♥

 Oznámení rodině samozřejmě bylo později něž co jsem to řekla manželovi. Po 3 měsících a též po prvním screeningu. Na to že jsme oba dost užvanění tak jsme to vydrželi kvuli malé a stálo to za to :)

Co je s screening??  více zde na odkazu

vyloučit odchylky ve stavbě těla plodu (anatomické odchylky)

* stanovit  individualizované (osobní) riziko výskytu nenormálního počtu chromozomů (tzv. početních odchylek chromozomů).

Po potvrzení od doktora, že je vše v pořádku jsme se rozhodli to oznámit rodině. Tím že nás zas není tolik tak jsme to oznámili hned ten den všem :)

V autě jsme museli vymyslet jak to vlastně podáme, aby to bylo zajímavější. U nás všichni milují stírání losů. Takže jsme koupili do páru 1x los a z druhé strany přidělali ultrazvuk (ten nejhezčí)


Původně jsme chtěli jiné losy (viz foto) ale termín dodání byl delší a nebyl čas.


Mamka zrovna vařila, když jsme přijeli. " Máme pro vás los museli jsme ho koupit paní v krámku říkala že je větší šance na výhru " Samozřejmě nám to zbaštili. Byl výherní vyhráli cca 100kc potom říkáme " Z druhé strany je taky soutěž a tam je tutové že vyhráváte " vůbec jim to nedošlo otočili a první slova nás dost pobavili ☺" To je vaše????" a už jen slzy dojetí. Rodiče měli na krajíčku a velice gratulovali. 

Stejný postup byl u segry též nám na vše naletěli ☺ prý těhotenství tušili pač jsem se furt na něco ptala ☺ mě to teda nedošlo.

K večeru jsme šli babice a nevlastnímu dědovi (již v tu dobu byl vážně nemocný a bylo nám již sděleno od doktora že je to špatné) též v podobě losu předáno opět nám na to naletěli a opět slzy štěstí a velká gratulace ☺ Byli jsme velice rádi, že jsme stihli oznámit novinu a poté i pohlaví než nám děda odešel na druhý břeh :(

 Vím že ten den toho manžel vypil víc než bylo zdrávo ale zvládl to ani mu nebylo špatně ☺

Další články oznámení přátelům, pokojíček už se rýsuje :)a suprový ultrazvuk s poslední kontroly, menší historka ohledně těhotenské cukrovky ♥



18 komentářů:

  1. Jee, ty losy jsou skvělé :)
    Je mi líto, že dědeček umřel :( ale aspoň šťastnou novinu jste mu stihli říct.
    Leník

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně jste jim to oznámili, velice originální způsob ♥

    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. To oznámení je moc originální. Museli pak být hodně překvapení. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, škoda, že vám nevyšli ty původní losy, co jste chtěli. Vypadají fakt dobře! Vůbec by mě nenapadlo něco takového hledat :) A s dědou upřímnou soustrast. Aspoň měl radost z budoucí pravnučky ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  5. Joo tak to já bych to mámě řekla asi nejdýl hodinu po tom, co příteli. :-D :-D S dědečkem mi to je líto. U nás to takhle bylo s bratrancovým synem. Děda se ho také nedožil. :-(

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je úžasný způsob na oznámení! :) Dědy je mi líto. :/ Ale hlavně, že už se netrápí!

    OdpovědětVymazat
  7. Precetla jsem si nekolik tvych prispevku a musim rict ze u vas se asi vse dela velice originalne a vtipne .Gratuluji k miminku .

    OdpovědětVymazat
  8. Velikou gratulaci posílám, ať je prcek zdravý :).

    OdpovědětVymazat
  9. waau tak to bol skvelý nápad na oznámenie miminka a gratulujeem
    leekralovaa :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to jste oznámili rodičům opravdu krásně a originálně :)

    OdpovědětVymazat
  11. To je asi na tom to nejhezčí potom vidět rodinu jak je z toho nadšená :-) A opít se je zapotřebí, když je to na oslavu. Moc gratuluji, že je malé zdravé a v pořádku!
    Já teď koukám na seriál Malé lásky a jsem v tom až po uši :-)

    OdpovědětVymazat
  12. krásný nápad s těmi losy jako originální způsob oznámení :)


    Melissa H.
    www.melissahartford.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Přeji hlavně hodně zdraví a radostné těšení!
    Helena

    OdpovědětVymazat
  14. Ten los, kde je to rovnou napsané je pěkný. Ani jsem nevěděla, že takový existuje. Musela to pro rodinu být krásná novina :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Dědečka je mi moc líto, ale je skvělé, že jste mu to stihli říct... že odešel vlastně s takovou šťastnou novinou, i když jeho odchod byl smutný :-(
    A ty losy jsou skvělé, jak ten váš nápad tak i ty druhé, vůbec jsem netušila, že něco takového existuje, to je parádní :-)
    Pro rodinu to muselo být příjemné a radostné překvapení ♥ takové zprávy jsou nejkrásnější ♥ těším se určitě na další články, jak jste to oznámili přátelům atd. :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Gratulace! Určitě je dobře, že jste počkali. Ono ty první měsíce jsou nejisté a může se nedejbože něco pokazit... A pak čelit celé rodině a jejich lítostivým pohledům bych nikomu nepřála.
    Držím palce, ať je vše v pořádku :)

    OdpovědětVymazat
  17. Nápad s losy je fakt dobrý a originální, to se musí nechat. Také bych na to skočila. Držím palce, aby bylo vše v pořádku celou dobu. Odchod dědečka je smutný, ale myslím, že je rád, že jste mu to stihli říct.

    OdpovědětVymazat