úterý 25. srpna 2020

Pro klidnější průběh těhotenstvím

 Tímto článkem bych vás ráda seznámila s nákupem co jsem si pořídila k těhotenství.

Bez těchto věciček bych si to neuměla představit. Takové vymoženosti co máme k dispozici dnes by babička a prababičky koukali ☺

Na vše jsem četla recenze a též v okolí i jiné maminky využívali a byli velice spokojené. Komu nevadí dají se sehnat věci i z bazaru přes jiné maminky řádně dezinfikované.


"Kojící polštář" jsou různé druhy, každý preferuje jiny typ. Slouží pro lepší a klidnější spánek s bříškem a později ke kojení. Ceny jsou různé.

Další věcička pro maminky co nemají moc akční miminko a neozývá se jim  funguje tato super věcička"AngelSounds" na odezvy srdíčka ♥ V balení mate sluchatka + baterku a sonogel. Sonogel aplikuje na briško. Zapnete přístroj a jezdíte po bříšku a hledáte odezvy srdíčka. odkaz

Cena okolo 1300 kč

Další vychytávka je "Aniball" předporodní příprava k regeneraci svalstva(aby vas nemuseli nastřihnout). S tímto přístrojem se začíná cvičit od 36 týdne. "Aniball" Tato sada za 1500 kč odkaz

A nakonec fotka jak už rosteme :) a jak ten čas letí, když nedávno jsem se dozvěděla že čekáme :) 


Dále se můžete těšit na články jako předělání dětského pokoje, těhotenské focení, článek vyšetření cukru aj :)

9 komentářů:

  1. Tenhle článek budu určitě v budoucnu někdy potřebovat, takže vím, kam se potom obrátit :-) moc dobré tipy a moc Ti těhotenství sluší!

    OdpovědětVymazat
  2. No to jsou v dnešní době věci. :D Pak musíš dát vědět, jestli třeba ten Aniball nějak pomohl, jestli to teda poznáš, chápu, že to pak bude poslední věc, kterou budeš sledovat. :D A těhotenský polštář je užitečný? :) Moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tobě to s bříškem sluší :-) vypadáš spokojeně, hlavně ať se daří a miminko jen prospívá
    V dnešní době je šíleně vymožeností, až jednou budu těhotná, bojím se, abych se v tom vůbec dokázala orientovat! :D O kojícím polštáři jsem slyšela, přijde mi praktický :-) a také o Aniballu, na ten jsou rozporuplné recenze... ale myslím si, že každá těhotná slečna/žena by si vše měla rozhodnout tak, jak to cítí ona sama :-) ale byla bych zvědavá pak, jestli ti ten Aniball pomohl a tak :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, to je vymožeností. Bych ani neřekla. :) A jak se psalo již přede mnou, též bych byla zvědavá na tvůj názor na Aniball.
    Ale teda pěkně rostete. Moc ti to sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, gratuluji! Kojící polštářek je super věc. Na odezvy srdíčka stačí obyčejný fonendoskop, ale ne každý má přístup k lékařským potřebám. Na cvičení pánevního svalstva také není úplně nutné využívat speciální pomůcky, jde to i bez nich, ale pokud je to s nimi pro tebe snazší a příjemnější, proč ne.

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé moc se těším na předělání pokojíčku! :) Tojo, přijde mi super i chůvička s obrazem, kdy hezky vidíš na dítko :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  7. Koukám že už máš krásné bříško, moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc se těším na další články, všechny předchozí týkající se miminka jsem už přečetla. Gratuluji k této novině a přeji zdraví a pohodu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc sluší, Vám oběma :-) Angelsounds je skvělá vychytávka

    OdpovědětVymazat